Meteorologii anunță că vremea se schimbă complet și începe un proces de răcire care va pune stăpânire pe majoritatea zonelor țării.

Prognoza meteo ANM de astăzi indică o răcire considerabilă a vremii. În jumătatea de nord-vest a țării, meteorologii anunță că valorile termice vor scădea foarte mult, acestea fiind mai mici decât cele normale pentru data din calendar.

Cerul va fi înnorat în majoritatea zonelor țării, în special în centrul și în vestul țării, unde pe arii extinse se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie. Acestea vor avea caracter de averse și vor fi însoțite de tunete și fulgere.

În zonele montane înalte, se anunță precipitații sub formă de ninsoare și precipitații mixte. Vântul va înregistra intensificări în prima parte a zilei și va sufla cu viteze de peste 55-65 km/h. În zonele montane înalte și în Carpații de Curbură, vântul va bate cu putere.

Temperaturile maxime de astăzi de la nivelul întregii țări se vor încadra între 16 și 2 grade, pe când minimele se vor încadra între -7 și 5 grade Celsius.

Articolul precedentPresiune scăzută a apei, datorată unor lucrări Aquatim
Articolul următorCoronavirus, 3 aprilie 2022: mai puţine cazuri în Timiş şi în ţară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.