Cupa Regelui la fotbal juvenil se joaca in acest sezon la Timisoara

In perioada 13- 14 Mai 2017, va avea loc competitia sportiva de fotbal juvenil ,,CUPA REGELUI’’, editia a IX-a, competitie organizata de V.K.Soccer Bucuresti in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv CFR 1933 Timisoara,sub patronajul Casei Regale a Romaniei.

Organizatorii doresc sustinerea si promovarea in randul micilor sportivi a activitatii sportive intr-un mediu organizat, a fair-play-ului, stabilirea de noi relatii sociale, dar si descoperirea si promovarea noilor talente in fotbalul juvenil si profesionist.

Competitia se desfasoara pe parcursul a doua zile si se adreseaza copiilor nascuti in anii 2002, 2003,2007 si 2008, in trei baze sportive, care vor asigura toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor sportive.

Astfel, baza sportiva CFR Timisoara va gazdui meciurile grupelor 2002-2003, baza sportiva DAF Junior din Giroc va gazdui grupa de varsta 2008 si Friend’s Arena Timisoara grupa 2007, toate meciurile incepand cu ora 9,00 si arbitrate de arbitrii ce apartin de AJF Timis.

Decernarea premiilor va fi facuta de un reprezentant al Casei Regale si fosti sportivi invitati special pentru micuti, organizatorii pregatindu-le si alte surprize pe langa cupele, medaliile si diplomele acordate castigatorilor, premii individuale pentru cel mai bun portar, jucator si golgeter.

Pentru inscrieri, date sau informatii despre competitie accesati pagina de facebook ,,Cupa Regelui Timisoara’’, www.cupa regelui.ro sau contactati organizatorii la tel: 0755 367 983.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here