Deputatul Pro România, Adrian Pau: Grija pentru semeni nu este un punct forte al liberalilor

Deputatul Pro România Adrian Pau spun că Guvernul Orban este preocupat cu organizarea alegerilor în plină pandemie și că actualii guvernanți uită că în România se trăiește la limită și că se petrec lucruri ciudate.

Unul dintre ele în Timiș, unde 3 milioane de cutii de lapte destinate programului “Cornul și laptele” sunt pe punctul de a fi distruse pentru că expiră termenul de valabilitate.

Cum școlile s-au închis din cauza COVID 19, acest lapte zace în depozite, deși autoritățile județene susțin că au obținut acceptul Comisiei Europene pentru a-i schimba destinația.

“Sunt convins că, dacă ar exista un minim interes, problema ar putea fi rezolvată. Îmi este foarte greu să cred că nimeni nu are nevoie de acest lapte, dar ține de capacitatea managerială și competența unor guvernanți care nu arată decât ignoranță. Acesta este Guvernul Orban și adevărul este că nu putem avea așteptări mari de la gașca de petrecăreți care a acaparat Palatul Victoria”, spune Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here