Drăgănescu vorbește de un eșec al administrației orașului și cere intrarea școlilor în online

Era glaciară în Timișoara. Dacă marți dimineața s-au înregistrat și -12 grade Celsius, este clar în în multe școli și locuințe este frig, atâta timp cât Coltermul lucrează pe „jumătate de normă” din cauza autprităților locale care au dat greș în a rezolva această problemă.

Subprefectul de Timiș Ovidiu Drăgănescu își dorește ca școlile să intre în online, deoarece în multe insituții de învățământ este frig!

”La 16°C în locuințe, în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții a administrației orașului. Se impune ca în fiecare unitate de învățământ să aibă loc o ședință de urgență a Consiliului de administrație pentru a analiza oportunitatea trecerii cursurilor în online. Atrag atenția că temperatura scăzută trebuie raportată la regula aerisirii claselor în fiecare pauză. Voi cere Inspectoratului școlar județean să transmită în această dimineață acest lucru. Decidenții din PMT vor trebui să răspundă public de modul cum au pregătit sezonul rece, de neglijarea asigurării unui serviciu public de primă necesitate, de starea deplorabilă în care se află cetățenii și instituțiile abonate la Colterm”, a spus Ovidiu Drăgănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here