Dumbrăviţa, o mare baltă când ploaia ia prin surprindere autorităţile

Încă un examen căzut de extrem de incompetenta primărie din Dumbrăviţa. Orice ploaie mai serioasă picată pe străzi, face din localitatea aflată lângă Timişoara într-o mare băltoacă.

Problema a fost sesizată în mai multe rânduri şi de „patrioţii” din Timiş, Alianţa pentru Patrie, dar rezultatul este acelaşi: indiferenţă şi nesimţire din partea autorităţilor.

„De ani de zile, administrația comunei Dumbrăvița este „luată prin surprindere” de ploile torențiale, astfel, la fiecare ploaie serioasă, șoselele din comună se transformă în…râuri. Deși a fost sesizată în repetate rânduri, primăria ori nu înțelege problema, ori se face că nu o înțelege, ori efectiv tratează cu indiferență acest aspect. De menționat este faptul că metoda de soluționare a inundațiilor de pe șosea este una tradițională și se face probabil prin rugăciune: „oprește doamne ploaia”, pentru că abia atunci apa se va retrage și vom putea circula în condiții normale, nefiind trimise la fața locului nici un utilaj care ar fi putut ajuta.

Stimate domnule primar, nu am vrea să ne întoarcem la plimbatul cu căruța, dat fiind că o mașină nu poate merge pe apă, de aceea vă solicităm să remediați problemele canalelor și a sistemelor de scurgere din comună, pentru a nu mai sfârși inundați la fiecare ploaie serioasă. Mulțumim anticipat!”, este mesajul APP Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here