Grigoras s-a sucit! Vine pana la urma la Timisoara

ACS Poli are in sfarsit antrenor. Refuzata de Contra, Andone, Dorinel Munteanu, Sabau si Grigoras… ultimul s-a razgandit si va prelua banca tehnica a echipei ce se afla momentan pe loc retrogradabil.

„Astăzi am primit un telefon și am ajuns la un acord cu conducerea clubului. Vreau să luptăm împreună pentru salvarea de la retrogradare. Totul este pus la punct, acum plec spre Timișoara și vom semna contractul. Bineînțeles, contractul va fi valabil doar până la vară, pentru că nu se știe ce se întâmplă. Dar, dacă reușim să ne salvăm, atunci discutăm și despre prelungire”, a declarat Petre Grigoraș.

Acesta a adăugat că singura sa solicitare adresată conducerii clubului ACS Poli Timișoara a fost ca jucătorii din lot să fie plătiți la timp. „Când ai un lot cu jucători mulțumiți din punct de vedere financiar atunci poți să faci și treabă. De aceea am transmis oficialilor că e important ca jucătorii să fie plătiți. Și cred că nu vor fi probleme. Evitarea retrogradării e destul de greu de realizat, însă nu imposibil. Eu am acceptat să lupt pentru asta și vreau să reușesc, mai ales că diferența de puncte nu e chiar așa de mare”, a spus tehnicianul.

Primul care a facut anuntul, a fost bineinteles, partintele spiritual al formatiei, primarul Nicolae Robu, pe pagina personala de Facebook: „Astăzi 25.03.2016, Clubul Poli Timișoara și dl. Petre Grigoraș s-au înțeles ca începând de mâine, dl. Grigoraș să preia funcția de antrenor principal al echipei, cu obiectivul rămânerii în Liga I. Dl. Petre Grigoraș va sosi în Timișoara diseară, iar mâine va face primul antrenament”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here