La Sanmihaiu Roman liceanul Viorel Marcuti face legea!

Primarul social democrat Viorel Marcuti are propriile legi in Sânmihaiu Român, comuna pe care o pastoreste. Recent, Gazeta din Vest a dezvaluit o chestiune penala. Mai exact primarul, care isi termina liceul la 50 de ani, si-a platit publicitate electorală din banii primariei. Aceasta chestiune este una penala iar Marcuti urmeaza sa suporte consecintele.

Recent unii localnici au dezvaluit faptul ca fiul primarului trebuia sa ramana fara concesiunea terenului pe care l-a obtinut pe vremea cand taticul era viceprimar. Andrei Marcuti a primit un teren de 1000 metri patrati la legea 15 desi aceasta lege precede atribuirea a doar 500 de metri. In decurs de un an acesta avea obligativitatea sa ridice o constructive, in caz contrar primaria trebuia sa ia terenul inapoi. Ei bine, juniorul Marcuti nu a construit nimic pana in 2019 iar taticutul a inchis ochii de dragul feciorului. Si in acest caz cineva trebuie sa se autosesizeze.

In momentul de fata la primaria Sanmihaiu Roman exista peste 600 de cereri la legea 15 dar primarul Marcuti da din umeri si nici macar nu stie acest lucru. Sau se preface că nu știe. Mai mult, terenurile de la Sanmihaiu Roman se dau pe PCR (Pile, Cunostinte, Relatii) asa se face ca unii tineri așteaptă de ani buni și au trecut deja de varsta de 35 de ani si nu se mai incadreaza în aceasta lege. Cu toate acestea, Marcuti junior a obtinut in 2016 la doar 24 de ani, fara a fi casatorit, fara a avea copii si fara a fi angajat, un teren in buricul targului.

VEZI AICI CONCESIUNE LUI ANDREI MARCUTI

HCL nr. 14

Contactat telephonic, Marcuti a demonstrat inca o data ca nu stie pe ce lume traieste. Intrebat punctual cate cereri exista la legea 15 acesta a raspuns „ADICĂ?” Am insistat si am intrebat din nou. Cate cereri pentru terenuri exista la legea 15? iar Marcuti a spus ca ” NU CUNOSC EXACT ASA DIN CAP NU AM IDEE”.

Cu asa primar, care bagatelizează solicitările tinerilor consăteni, nu ne miram cum Sanmihaiu Roman a ramas atat de in urma iar daca acesta va reusi sa puna mana din nou pe ciolan, de pierdut vor avea doar locuitorii din Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German si Utvin. Asta pentru ca Marcuti nu stie si nu poate sa fie un administrator bun pentru comuna si satele mai sus amintite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.