Locuințe ANL pentru tineri! Câte vor fi construite în perioada următoare în Timiș?

0

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, au avut astăzi, la sediul Palatului Administrativ, o întrevedere pentru a discuta despre proiectele ANL din județul nostru. De asemenea, a fost semnat, contractul privind construirea, în localitatea Giroc, a 88 de unități locative pentru tineri, destinate închirierii.

Astăzi a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente la Giroc. Investiția se va realiza prin Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliului Județean Timiș revenindu-i sarcina de a pune la dispoziție terenul și de a asigura toate utilitățile necesare. Jumătate din unitățile locative vor reveni Ministerului Apărării Naționale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiș”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Investiția are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie.

O altă veste bună pentru județul nostru este că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente, destinate închirierii de către tineri din această localitate. Construcția este în prezent în stadiul de 65%”, a mai subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Termenul de finalizare este de 7 luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here