Locuințe ANL pentru tineri! Câte vor fi construite în perioada următoare în Timiș?

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, au avut astăzi, la sediul Palatului Administrativ, o întrevedere pentru a discuta despre proiectele ANL din județul nostru. De asemenea, a fost semnat, contractul privind construirea, în localitatea Giroc, a 88 de unități locative pentru tineri, destinate închirierii.

Astăzi a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente la Giroc. Investiția se va realiza prin Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliului Județean Timiș revenindu-i sarcina de a pune la dispoziție terenul și de a asigura toate utilitățile necesare. Jumătate din unitățile locative vor reveni Ministerului Apărării Naționale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiș”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Investiția are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie.

O altă veste bună pentru județul nostru este că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente, destinate închirierii de către tineri din această localitate. Construcția este în prezent în stadiul de 65%”, a mai subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Termenul de finalizare este de 7 luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.