Noua organigramă a Primăriei lui Fritz, eşec din faşă. Record trist al incompetenței administrative

Noua organigramă a administrației Fritz are toate șansele să fie anulată înainte de a produce vreun efect concret în funcționarea Primăriei Timișoara.

Consilierul PSD Radu Ţoancă explică pe înţelesul tuturor întreaga situaţie. „Complet analfabetă din punct de vedere administrativ – deși a trecut un an si jumătate de când conduce orașul – administrația Fritz a reușit performanța de a-și regiza votarea organigramei într-un film în 2 acte hilare care au aruncat ședințele Consiliului Local în derizoriu și haos, coborând standardul acestora la un nivel infantil de grădiniță. La ședința din 15 martie, pe o hotărâre care reconfigura o parte a organigramei, au votat persoane care nu aveau statut de consilieri locali (⁉️) fiind însumate 28 de voturi din totalul de 27 de consilieri municipali, ceea ce a dus, evident, la anularea normativului.

A doua zi după această ședință de toată jena s-a convocat deîndată un nou plen pentru organigramă, deși era evident pentru toată lumea că reorganizarea aparatului primăriei nu era un caz de forță majoră sau o situație excepțională, așa cum sunt definite aceste excepții de Codul Administrativ. Anexez părți relevante ale sentinței definitive a Tribunalului Timiș pe o speță similară – organigrama comunei Săcălaz – unde unul din motivele anulării proiectului de hotărâre a fost tocmai faptul că a fost votat într-o ședință deîndată care a încălcat prevederile Codului Administrativ. De ce s-a grăbit Dominic Fritz să încalce din nou grosolan legea și să își saboteze propria organigramă nu cred că poate înțelege nimeni din afara bulei useriste care trăiește într-o lume desprinsă de realitatea înconjurătoare❗️

Și uite așa Primăria Timișoarei va mai bifa un record al prostiei si incompetenței administrative și va funcționa cu 3 organigrame paralele ilegale, dar perseverența și încăpățânarea “oamenilor noi“ în a se compromite și a se face de râs până la capăt va produce cu siguranța peste 6 luni (cât este termenul legal) a patra organigramă, pe care deja o așteptăm cu nerăbdare!”, spune Radu Ţoancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here