Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor: ”Autorizațiile de construire sunt avizate de primar. Înseamnă că cel care aruncă sânge nevinovat pe pereți este Robu”

Cazul porții de intrare de pe Calea Lugojului, care în timpul furtunii din 17 septembrie 2017 s-a prăbușit și a luat viața unui tânăr student a fost intens dezbătut. Iată că după mult timp și multe întrebări , adevărul a ieșit la suprafață.

Experții au stabilit de ce s-a prăbușit această poartă și cine se face vinovat de această problemă. Rezultatul: primăria Timișoara.

Documentul întocmit de experți arată că primăria Timișoara a încălcat lege după lege, motiv care a dus la producerea tragediei. Primarul Robu pare prins la înghesuială, o dă din bâlbâială în bâlbâială, și arată ca un copil pus la colt, care prins cu greșeala, repetă în continuu ”n-am fost eu de vină”. Cel puțin așa rezultă din afirmațiile disperate, făcute de dumnealui în presă, cum că ”om care să fie corect cu fanatism” nu există. Să-l credem pe cuvânt sau să ne uităm la faptele domniei sale, care numai corectitudine cu fanatism nu indică?

Tot <mai marele> administrației timișorene spune că cei vinovați trebuie să plătească pentru sângele nevinovat al tânărului care și-a pierdut viața și indică spre echipa pe spatele căreia și-a atribuit toate meritele. Că doar nu o să-și asume ”Măria Sa” vreo greșeală. Înțelegem din declarațiile recente că la cinste și corectitudine atinge perfecțiunea, ”nu 99,99, ci 100 %”, spune dânsul.

Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Nu există cuvinte pentru a comenta situația tânărului care și-a pierdut viața. Însă sunt suficiente cuvinte pentru a descrie grosolănia primarului Robu, care se crede ”Dumnezeul” tuturor și atunci când e de asumat o reușită și-o atribuie chiar dacă este pe spatele altora, iar când vine vorba de a se spăla pe mâini, o face îndreptând degetul arătător către oameni care l-au ajutat și i-au fost alături. Nimeni din primăria Timișoara nu face lucruri de capul său, fără ca primarul Robu să ia la cunoștiință, și asta vă spune un om care a lucrat acolo. Prin urmare atitudinea dumnealui de a da vina pe echipă este egală cu atitudinea unui laș. Vorbește de sânge nevinovat? Sânge nevinovat este și a echipei din primărie pe care încearcă să arunce vina, la fel cum este și al tânărului care a murit din cauza iresponsabilității lui. Autorizațiile de construire sunt avizate de primar. Înseamnă că cel care aruncă sânge nevinovat pe pereți este Robu . A făcut lucruri de mântuială, doar pentru a lua ochii timișorenilor și pentru a se lăuda, în timp ce a ignorat cu desăvârșire siguranța oamenilor”, a spus Ovidiu Sîrbu- Ministru Secretar de Stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.