Parcul din zona Dacia din Timișoara, modernizat

0
580

Un nou parc din Timișoara a fost reabilitat complet. Este vorba despre parcul din zona Dacia, care era în paragină de ani de zile.

Locuitorii cartierului în care este amplasat Parcul Dacia s-au plâns de nenumărate ori autorităților pentru că fântâna arteziană era neîngrijită, foarte multă mizerie, gunoi neridicat de săptămâni, toaletele ecologice neigienizate, fântâna cu apa potabilă era aproape secată. În plus, au semnalat și lipsa unui teren destinat sporturilor (fotbal, baschet), copiii cu vârste între 10-16 ani neavând unde să îşi consume energia.

Acum toate aceste probleme au dispărut. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, aici au fost reabilitate aleile și s-a recondiționat mobilierul urban.“Parcul Dacia este unul dintre cele mai aglomerate, dar și apreciate în Timisoara. Totuși, calitatea aleilor, a mobilierului urban, functionalitatea unor elemente a lăsat tot timpul de dorit. Intervenția în acest parc a cuprins refacerea aleilor și recondiționarea completă a băncilor și celorlalte elemente de mobilier urban, plantarea de gazon în zonele degradate”, a transmis viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Parcul din zona Dacia este unul dintre cele mai aglomerate din oraș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here