Parlamentarii Pro România au propus și votat scutirea plății ratelor de către agricultorii afectați de secetă!

Parlamentul României a votat astăzi o serie de legi pentru aprobarea Ordonanțelor emise de Guvernul României în ultima perioadă, unele fiind adopate sau, după caz, îmbunătățite.

Una dintre ele, OUG 37, care face referire la facilitățile privind ratele bancare, a necesitat modificări și aduse îmbunătățiri.

Astfel, după ce s-a discutat în comisiile de specialitate, plenul Camerei Deputaților a eliminat din Ordonanța de Urgență dobânda aplicată dobânzilor, precum și capitalizarea dobânzii.

De asemenea, s-a luat o măsură importantă pentru agricultorii care sunt serios afectați de seceta din acest an: aceștia vor fi scutiți de plata ratelor bancare până la 31.10.2021.

2020 este un an secetos, cum nu a mai fost de mult, iar cei care suferă cel mai mult din această cauză sunt agricultorii, ale căror culturi sunt afectate în mare măsură. Noi, parlamentarii Pro România, am inițiat, susținut și votat amendamentul privind scutirea plății ratelor de către agricultorii afectați de secetă. Timișul este un județ cu o importantă componentă agricolă și cred că această măsură este în folosul agricultorilor din județul nostru. Sper ca Partidul Național Liberal să nu atace și această Lege la Curtea Constituțională”, spune deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.