Amenzi pentru „bizoni”. Acțiune fulger pentru depistarea conducătorilor auto care parchează pe spații verzi, trotuare și piste de biciclete

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat, în cursul de ieri, o acțiune fulger pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează neregulamentar pe spații verzi, trotuare, zone hașurate, piste de biciclete, acces interzis, fapte prevăzute și sancționate de OUG 195/2002 și de HCL 371/2007.

Astfel, în doar câteva ore, au fost depistate un număr de 37 de autovehicule parcate neregulamentar, la 7 dintre șoferii acestora fiindu-le întocmite procese verbale de constatare a contravenției pe loc, iar la alte 30 de autovehicule au fost aplicate colante tip invitație pentru a se prezenta în vederea sancționării.

Cele mai multe dintre faptele constatate au fost pentru parcarea pe trotuare și piste de biciclete. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto că aceste fapte de încălcare a legislației sunt urmărite permanent de polițiștii locali și recomandă respectarea actelor normative în vigoare pentru a evita sancționarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here