PMP Timiș nu votează bugetul județului. Consilierii locali PMP au obligația să voteze și ei împotriva bugetelor localităților pe care le reprezintă. Cine voteaza pentru riscă excluderea din partidul lui Băsescu. Anunțul a fost făcut marți, 23 aprilie, de către președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Miercuri, 24 aprilie, este programată ședința de plen a CJT, unde aleșii județeni vor avea pe ordinea de zi mai multe proiecte printre care și bugetul pe 2019.

 „La nivelul conducerii centrale județene a Partidului Mișcarea Populară s-a luat decizia de a nu vota acest buget și în consecință votul nostru ca fi unul negativ. Pe această cale îi invit pe colegii noștri de la celelalte partide de dreapta să facă și dânșii o analiză și să încercăm să facem o coaliție împotriva acestui buget”, a spus marți, 23 aprilie, deputatul și președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Nemulțumirea PMP vine si dupa ce partidul a cerut CJ Timis sa-si prezinte proiectele importante. Nu a primit nici măcar un răspuns simbolic… “Trebuie să înțelegem fiecare din cei care decidem soarta unei comunități că nu suntem stăpâni, nu e proprietatea noastră, ci trebuie să pună în practica decizii comune. Prin reprezentativitatea pe care PMP o are la nivel de primării și Consiliu Județean avem solicitarea firească să fim consultați înainte, întrebați, să fie luate în considerare propunerile consilierilor noștri pentru acele inițiative pe care le avem și le propunem. Acest lucru vine ca o consecință a faptului că în spatele consilierilor noștri stau oameni care ne-au votat și au dreptul de a se exprima prin noi”, a mai spus Sămărtinean.

Articolul precedentANUNT DE PARTICIPARE PRIMARIA GHIRODA
Articolul următorBugetul județului, aprobat! Timișul are 770 de milioane de lei pentru cheltuieli și investiții în acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.