Pro Romania anunta noi „transferuri” pe piata politica din Timisoara

Reprezentanții Pro România Timiș anunță că după alegerile interne din PSD noi oameni vor veni în partidul lui Victor Ponta. Conform coordonatorului Pro România Timiș, Nicolae Birău se poartă discuții cu primari, consilieri locali și județeni din PSD, dar și din alte partide.

Există un număr tot mai mare de timișeni și timișoreni care ni se alătură. În ultima săptămână au apărut peste 80 de adeziuni, oameni din mediul politic, dar și care nu au făcut politică. Suntem în discuții și avem discuții cu primari, consilieri locali și județeni, atât din PSD, cât și din alte partide. Cei din PSD așteaptă să treacă ziua de mâine în care vor avea loc alegerile. (…). Avem discuții cu un grup din cadrul CJT”, a spus joi, 28 februarie, Nicolae Birău, coordonatorul Pro România Timiș.

Proaspăt plecat la Pro România, deputatul Adrian Pau spune ironic că se bucură că au loc alegeri în filiala Timiș a PSD. „Aș vrea să le urez mult succes colegilor mei de la PSD în cadrul alegerilor de mâine tutror celor implicați. Mă bucur că au luat această decizie pentru a face alegeri, mi se pare normal că au reușit să îl convingă pe domnul președinte Liviu Dragnea să facă aceste alegeri. Eu le urez succes tuturor celor implicați și am convingerea că PSD se va redresa și va fi un partener bun politic în ceea ce înseamnă scena de stânga”, a spus Adrian Pau.

Pau mai spune că Dobra la conducerea CJT  este cea mai favorabilă conjunctură pentru Pro România la viitoarele alegeri. „În momentul de față, faptul că Dobra Călin se află la conducerea Consiliului Județean pentru mine ca și entitate politică este de cea mai favorabilă conjunctură. Eu de aceea îi și doresc mult succes, este un adversar redutabil și așa ne dorim în cadrul următoarele alegeri. Nu ne-ar place să plecăm cu o primă șansă, ne place să plecăm cu șansa a doua pentru că asta ne oferă cel puțin două posibilități”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here