Proiecții de film, concerte What’s Up, Sean Norvis & Alexandra Mitroi, de Ziua Studenților

Un film proiectat în aer liber care va uni toți studenții în cea mai cool “sală” de cinema… Este o idee inedită propusă pentru timișoreni de Ziua Studenților, care are loc vineri, 27 mai, de la ora 22, în Complexul Studențesc, spațiul verde dintre Căminele 3C și 4C.

Evenimentul este organizat de Primăria Timișoara, în colaborare cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în cadrul programului Timișoara Capitală Națională a Tineretului. În plus, studenții sunt îndemnați să voteze filmul pe care doresc să îl vizioneze. “Ți-am rezervat cele mai confortabile locuri din Complexul Studențesc: baloți de fân, pături și foișoarele dintre căminele 3C și 4C. Ia cu tine cei mai buni prieteni, punga de popcorn, niște răcoritoare și vino să te bucuri alături de noi de adevărata viață de student”, transmit organizatorii.

Totodată, pe platforma din fața Cantinei Universității Politehnica va fi amplasată o scenă unde vor concerta artiști de la Facultatea de Muzică, Sean Norvis & Alexandra Mitroi & Band și What’s Up.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here