Provocare inedită din partea unui social-democrat pentru edilul Timișoarei

Provocare pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Consilierul local, Alfred Simonis, vrea să îl plimbe pe edil cu propriul autoturism pe străzile orașului unde au fost montate semafoarele inteligente. Motivul, pentru a-i demonstra acestuia că montarea semafoarelor nu a reușit să fluidizeze traficul.

Și asta după ce primarul a lăudat sistemul de management al traficului, deși șoferii sunt de părere că semafoarele mai mult îngreunează circulația.”Am senzația că domnul Culiță Chiș știe care este traseul domnului Robu cu mașina… Stă dimineața și după masa în fața monitorelor și din telecomandă îi dă verde la semafoare ca să treacă primarul dintr-un capăt în altul, ca să poată să laude sistemul, pentru că altfel nu îmi explic cu numai Nicolae Robu întâlnește linie verde în Timișoara și nimeni altcineva nu. Am o propunere, săptămâna viitoare, fără să îi spunem lui Culiță Chiș și nici șoferului Vasile, să vin eu cu mașina la Primărie, împeună cu dumnevoastră, îl luăm pe domnul primar și îl plimbăm prin traficul din Timișoara. Nu spunem nimănui traseul, să nu ne dea undă verde pe unde circulăm, nici nu anunțăm cu ce mașină mergem și poate în felul acesta va conștientiza Nicolae Robu că pur și simplu nu se poate circula în Timișoara mai ales la orele de vârf”, spune consilierul local PSD, Alfred Simonis.

Circulaţia infernală l-a determinat pe Alfred Simonis să îi ceară primarului Nicolae Robu ca semafoarele să fie puse pe intermitent până la finalizarea lucrărilor majore. În plus, dacă acestea se vor dovedi ineficiente, Alfred Simonis propune ca acestea să fie vândute la fier vechi. „Poate că e obositor să revenim permanent la acest subiect, însă cred că e necesar. Sperăm să ne asculte. Ştim că traficul e infernal în oraş. Ne apropiem de semtembrie, iar începerea şcolii va însemna blocaje majore în trafic. În acest sens îi cer domnului Robu să se gândească la timişoreni şi să pună pe galben intermitent semafoarele care fac parte din noul sistem de semaforizare din Timişoara, de luni, sau până la 1 septembrie”, a adăugat Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here