Raportul de activitate pe anul 2016 al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara

Sala de Videoconferințe a Instituției Prefectului – Județul Timiș a găzduit ieri  o ședință în cadrul căreia a fost prezentat Raportul de activitate pe anul 2016 al Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara.

La ședință au luat parte președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, prefectul județului Timiș, Mircea Băcală, și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Școlar județean Timiș, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și ai altor instituții și organizații partenere în proiecte din domeniul prevenirii și combaterii consumului de droguri.“Consiliul Județean Timiș va susține și în continuare programele derulate de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara. De altfel, CJT este primul și singurul consiliu județean din țară care în 2015 a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne – Agenția Națională Antidrog – care are ca scop promovarea, la nivel județean, a unor proiecte și acțiuni care să vizeze prevenirea traficului și consumului de droguri. De asemenea, pentru punerea în aplicare a Strategiei județene Antidrog Timiș 2014-2020,  instituția administrației județene a alocat 30.000 lei/ an”, a subliniat președintele CJ, Călin Dobra.

Prin Hotărârea CJT nr. 99/2016 privind aprobarea bugetului Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș a fost alocată suma de 16.850 lei pentru derularea în județul Timiș, de către C.R.P.E.C.A., a mai multor proiecte, printre care și ”Școala antidrog”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here