Razie a polițiștilor locali în cartierele Plopi și Kuncz. Ce nereguli au depistat

Gălăgie pe timp de noapte, cabaline în libertate pe stradă și rampe de deșeuri… Acestea sunt o parte dintre problemele reclamate de cetățenii din cartierele Plopi și Kuncz.

Poliția Locală Timișoara a continuat acțiunile în cartierele Timișoarei, cu scopul de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni pentru a vedea care sunt problemele cu care aceștia se confruntă în zonele în care locuiesc.

După cartierele Freidorf, Dâmbovița, Aradului și Lipovei, de această dată polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Plopi şi Kuncz. În cadrul acțiunii s-a relaționat cu 166 de persoane, fiind consemnate problemele ridicate de aceștia. Potrivit conducerii Poliției Locale Timișoara, este vorba despre efectuarea de raliuri cu motorete pe str. I. Vulcan pe timp de noapte, prezența cabalinelor lăsate în libertate pe str. Canal Bega, Grădinarilor și altele, abandonarea frecventă a deșeurilor în spatele cimitirului din Calea Buziașului, clădire degradată pe str. Cârlova și pe str. Căprioarei, persoane de etnie romă din Cartierul Kuncz care fac gălăgie și ascultă muzică la intensitate mare în timpul nopții, tineri care fac gălăgie în parcul de la intersecția str. Căprioarei cu str. Batania.

În urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au constatat patru locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, cinci locații frecventate de câini fără stăpân, 18 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare.

Toate problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora. Acțiunile continuă și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here