Record (negativ) greu de egalat pentru orice primărie. Administrația Fritz se întrece în gafe

Oficializarea amenzii de 72 de milioane de lei pentru Colterm, suspendarea în instanță a celei de-a doua organigrame useriste și noi percheziții pe tema concursurilor pentru anumite posturi administrative. Trei gafe în 24 de ore, iar consilierul Radu Țoancă arată pe bună dreptate cu degetul spre cei care fac gafă după gafă. Pe banii noștri.

„Primăria aduce mai mult cu un ospiciu sau cu o anticameră a penitenciarului, decât cu o instituție respectabilă! Mocirla în care a târât Dominic Fritz și oamenii noi Primăria Municipiului Timișoara se adâncește pe zi ce trece, iar imaginea acestei instituții este făcută zilnic praf de ilegalitățile “reformiste și vizionare“ ale progresiștilor pe care timișorenii i-au votat masiv la alegerile locale din 2020.

Ziua de ieri a fost un record absolut de dezastre pentru administrația timișoreană: oficializarea amenzii de 72 de milioane de lei pentru Colterm, suspendarea în instanță a celei de-a doua organigrame useriste și noi percheziții pe tema concursurilor pentru anumite posturi administrative. Să bifezi în doar 24 de ore astfel de evenimente este cu adevărat un record greu de egalat de vreun edil de pe această planetă!

Perchezițiile precum cea de ieri se pare că au devenit o rutină pentru instituția de pe C.D. Loga nr. 1, pe care useriștii au transformat-o într-un butic nefiscalizat unde se vând țigări netimbrate și care este vizitat periodic de mascați! Cred că nici în cele mai negre vise nu au crezut votanții USR că favoriții lor vor deveni campionii ilegalităților și corupției generalizate, atât de combătute în campaniile electorale!

Cât despre suspendarea organigramei ce-ar mai fi de spus? Să ajungi ca primar la jumătatea mandatului și să nu fi in stare să promovezi o organigramă legală – asta cred că reliefează cu adevărat dimensiunea incompetenței și infantilismului unei echipe care s-a trezit la conducerea orașului, total nepregătită și depașită pentru o pălărie atât de mare. Se va funcționa încă 6 luni (cel puțin) cu … 3 organigrame suspendate, cu birouri, servicii și direcții sub-dimensionate, cu concursuri rămase în aer, cu oameni puși pe drumuri degeaba etc.

Inițial, toată lumea a subestimat incompetența acestei administrații, care crește constant și provoacă prejudicii pe termen lung întregii comunități timișorene!”, spune consilierul local Radu Țoancă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here