Consilierul judeţean PSD Alexandru Iovescu a luptat alături de colegii săi ca banii din impozit să fie distribuiţi în mod unitar în Timiş. Aşa vor ajunge fonduri şi la Margina, o localitate cu o intensă reţea de drumuri comunale, care a fost „sărită” până acum.

„Toate comunitățile din județ vor beneficia de sprijin, un lucru pentru care întreg grupul PSD din Consiliul Județean s-a luptat. 30% din impozitul venit din Timiș merge spre primăriile social-democrate, spre comunități din județ care ar fi fost „sărite” de administrația PNL, dacă nu ne implicam.

La Margina, de exemplu, am reușit să direcționăm o sumă nu foarte mare, dar importantă pentru comunitate, care va fi investită în drumurile comunale. Este localitatea cu cea mai întinsă rețea de drumuri comunale din județ și comunitatea avea nevoie de cele 40 de mii de lei pe care am reușit să le direcționăm pe infrastructura rutieră.

Grupul de consilieri județeni PSD din Consiliul Județean Timiș este o echipă și funcționează ca atare, pentru toate comunitățile din județul nostru!”, a spus Iovescu.

Articolul precedentLa Şag se va face o pistă modernă pentru biciclete cu bani din PNRR
Articolul următorPosibil ca peste circa 4 ani să avem spital de Oncologie pe Torontalului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.