Se fac angajări la Poliția Locală Timișoara. Sunt scoase la concurs zeci de posturi

Angajări la Poliția Locală Timișoara. Instituția organizează, în perioada 23-27 ianuarie 2017,concurs pentru ocuparea a 22 de funcții publice de execuție vacante, pe perioada nedeterminată, atât pentru absolvenți de studii superioare, cât și pentru absolvenți de studii liceale.

Astfel, pentru Biroul Ordine Publică sunt vacante un număr de 11 posturi de polițiști locali, la Biroul Poliția Piețelor – 1 post polițist local, Biroul Patrulare Navală – 2 posturi polițiști locali (din care unul la Compartiment Intervenții Rapide), 2 posturi polițiști locali la Serviciul Circulație Rutieră, 1 post polițist local la Serviciul Protecția Mediului și 1 post polițist local la Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal. De asemenea, se mai organizează concurs și pentru 1 post polițist local la Biroul Monitorizare Video și 2 posturi consilier la Serviciul Resurse Umane (din care unul la Compartiment Informatizare și unul la Compartiment Protecția Muncii).

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 16 ianuarie 2017.

Proba suplimentară (proba sportivă pentru polițiștii locali, respectiv cea de testare a cunoștințelor în domeniul tehnologiei informației pentru postul de la Biroul Monitorizare Video și Compartimentul Informatizare) va avea loc în data de 23 ianuarie 2017, proba scrisă va fi pe 25 ianuarie 2017, urmând ca ulterior să aibă loc și interviul.

Cei interesați pot afla informații suplimentare accesând site-ul Poliției Locale Timișoara www.polcomtim.ro, secțiunea Concurs, sau la telefon 0256.206.011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here