Vremea rămâne capricioasă în Banat! Soare cu… dinți

Vremea se încălzeşte în următoarele două săptămâni, iar valorile termice din timpul zilelor vor ajunge chiar şi la 17 – 18 grade Celsius, în unele regiuni, dar va exista şi o probabilitate crescută de apariţie a precipitaţiilor atât în jurul datei de 25 martie, cât şi după 28 martie, reiese din prognoza publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 21 martie – 3 aprilie.

Meteo Banat. În Banat, vremea va fi mai rece decât în mod normal în prima zi a intervalului, când se vor înregistra maxime medii în jurul valorii de 10 grade. Ulterior, din 22 martie, se va încălzi, astfel încât media maximelor se va situa, până la finalul lunii, între 15 şi 18 grade, valori apropiate de mediile multianuale.

Regimul termic diurn se va menţine asemănător şi la începutul lunii aprilie, cu maxime în medie de 16 – 17 grade. Temperaturile minime vor avea o tendinţă de creştere uşoară şi treptată, de la valori medii de -2 grade, în noaptea de 22 martie, spre valori de 5 – 6 grade, în nopţile din perioada 1 – 3 aprilie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, la început la nivel local, apoi pe arii relativ extinse, va fi în creştere în intervalul 28 martie – 3 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.