Semifinalele Superligii! Timisoara Saracens vrea un nou trofeu

Timisoara-SaracensEdiția 2015 a SuperLigii CEC Bank la rugby a ajuns în faza semifinalelor, ale cărei meciuri sunt programate la sfârșitul acestei săptămâni.

În prima partidă din penultimul act, programată sâmbătă, 28 noiembrie, Timișoara Saracens RCM-UVT va întâlni pe teren propriu formația CSM Olimpia București, cele două echipe urmând să se afle pentru prima data față în față în această fază a competiției. Meciul, care va avea loc pe stadionul „Gheorghe Rășcanu” din orașul de pe Bega, va începe la ora 11,00 și va fi transmis în direct de TVR2 și rugbytv.ro.

Timișoara Saracens s-a calificat direct în semifinale după ce a terminat pe prima poziție a clasamentului în sezonul regulat, în timp ce pentru CSM Olimpia București calificarea în această fază a SuperLigii este o premieră, ”tigrii” asigurându-și prezența în penultimul act după o victorie dramatică împotriva lui Dinamo, la capătul unei partide decise după prelungiri (27-22).

În acest an, Timișoara Saracens și CSM Olimpia București s-au întâlnit de cinci ori, de câte două ori în SuperLiga CEC Bank (sezonul regulat) și Cupa Regelui și o dată în semifinalele Cupei Românei, patru victorii fiind trecute în dreptul trupei antrenate de Heikell Grainger. Singura dată când bănățenii nu au părăsit terenul învingători a fost în turul campionatului, când s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 12-12.

Banatenii vor un nou trofeu, dupa ce echipa a reusit sa isi adjudece Cupa Regelui si Cupa Romaniei.

În cea de-a doua semifinală a SuperLigii, se vor întâlni, tot sâmbătă, dar de la ora 13,00, pe Stadionul ”Lascăr Ghineț” din Baia Mare, echipa locală CSM Știința și Steaua București, cele două echipe confruntându-se de șapte ori în penultimul act al primului eșalon valoric. Meciul va putea fi urmărit, de asemenea, pe TVR2 și rugbytv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here