ȘOC! Ciprian Jichici părăsește PNL și Consiliul Local

????????????????????????????????????

Veste șoc în lumea politică din Timișoara! Ciprian Jichici părăsește PNL și Consiliul Local.  Anunțul a fost făcut chiar de acesta vineri seară pe Facebook.

După 13 ani, consilierul local a decis să renunțe la PNL. Aflat la o conferință în Seattle, acesta și-a anunțat decizia pe reteaua de socializare Facebook. El va rezolva toate formalitățile săptămâna viitoare, când va reveni în țară. În plus, spune că s-a săturat de compromisuri si nu se mai regăsește printre personajele promovate de actualul PNL. “În august 2002 intram în sediul PNL animat de ideea de a mă implica în politică pentru a schimba ceva în bine în Timișoara și în România. Timp de mai bine de 13 ani am încercat să merg înainte fără a face acele compromisuri cu care sunt profund incompatibil. Nu sunt un ipocrit, așa că nu susțin că nu am făcut deloc compromisuri. Le-am făcut, așa cum le-au făcut și le fac toți cei care sunt implicați în politică. Acceptarea ca șefi a celor care se comportă într-un mod în care tu însuți nu te-ai comporta vreodată, este un compromis. A te gândi cum să spui lucrurilor pe nume fără să încalci statutul partidului, este un compromis. A sta la aceeași masă cu unii despre care știi bine cât de mult rău au făcut, este un compromis. Și multe altele, sunt, la fel, compromisuri. Compromisuri pe care le-am făcut. Au fost însă, la fel de multe cele pe care nu le-am făcut și nu am acceptat să le fac indiferent de consecințe, deși mi-au fost propuse”, a transmis acesta pe Facebook.

În plus, consilierul local PNL spune ca momentan își va dedica timpul vieții personale și profesionale.“În acest noiembrie agitat de 2015 a venit vremea ca drumul meu să se despartă de cel al PNL. Fac acest pas cu un profund regret și cu tristețe. Am crezut sincer în ceea ce am făcut și în ideile pentru care am luptat. Pentru moment, îmi voi dedica timpul vieții personale și profesionale. Din toată această experiență rămân doar cu speranța că va veni cândva o zi în care să îmi doresc să redevin membru al unui partid politic”, completează acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here