„Sustinem Timisoara Saracens!” Cel mai frumos proeict inainte de finala Cupei Romaniei

In Cupa Romaniei, prima competitie oficiala din 2016 urmeaza sa se dispute finala, parcurgand un traseu identic, sapte victorii obtinute in opt partide disputate, Timisoara Saracens si Stiinta Baia Mare se vor afla fata in fata pentru a transa soarta trofeului competitiei pe stadionul Dan Paltinisanu.

Finala celei de-a 70-a editii a Cupei Romaniei va fi a zecea confruntare in ultimul act al competitiei cand, lupta directa pentru trofeu se va da intre echipe reprezentand provincia, ultimele doua avandu-le ca protagoniste tot pe Timisoara Saracens si Stiinta Baia Mare, de fiecare data banatenii fiind cei care au reusit sa se impuna.

In 2011, timisorenii si-au adjudecat titlul dupa o finala disputata la Alba Iulia, iar in 2014 au reusit acelasi lucru, pe Cluj Arena, Cupa Romaniei avand din aceasta perspectiva si rolul de a promova rugbyul.

Meciul care se va disputa astazi incepand cu ora 18.30 pe stadionul Dan Paltinisanu a avut si un altfel de promovare din partea clubului banatean. Mai exact, reprezentantii Timisoara Saracens, prin vocea Oanei Barbu, au provocat suporterii sa isi arate atasamentul fata de echipa prin mici clipuri video.

Aceasta provocare a avut un impact deosebit, deoarece multi fani, din toate colturile lumii, au raspuns pozitiv si au transmis filmulete care au fost postate pe pagina de Facebook a clubului.

Inedita promovare a primit raspuns de la fotsul antrenor al echipei, sudafricanul Chester Williams, cel care a adus profesionalismul cu adevarat la club, la fostii jucatori Petru Balan si Horatiu Pungea, din Franta, la suporteri din California SUA, sau Londra – Anglia, de la cantarete, la prezentatori TV gen Dan Negru, de la formatia timisoreana Phaser, la reprezentanti ai clubului de bascht BC Timisoara. Nu in ultimul rand, copii de la scoala pregatitoare din Dumbravita, din clasa 1 de la Gen. 30, sau de la Nikolau Lenau, pana la scoala din Moara Vlasiei – judetul Ilfov, toti si-au aratat atasamentul fata de club, trimitand mesaje. Mai mult, vedete ale rugby-ului international, ca Tana Umaga si Jerome Kaino, nume care nu au nevoie de prezentare, au tinut sa trimita si ei un mesaj de sustinere echipei banatene.

O initiativa deosebita care onoreaza a 70-a editie a Cupei Romaniei, care va oferi, pe langa un spectacol rugbistic si multe, multe surprize celor care se vor afla astazi pe stadionul Dan Paltinisanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here