Timișorenii sunt invitați la STAND-UP FEST

Timișorenii sunt invitați la STAND-UP FEST! Cel mai mare festival de stand-up comedy din țara noastră, unde densitatea de umor pe secundă va depăși limita de siguranță.

Cei mai tari oameni de comedie din România: Bordea, Micutzu, Anisia, Serghei, Natanticu, Mane, Nelu Cortea, Raul Gheba, Nae Nicolae, Teodora, Alex Mocanu și finaliștii iUmor (Vlad Grigorescu, Gabriel Gherghe, Paul Lungu și George Tănase) îți dau întâlnire, la Grădina de Vară a Sălii Capitol, în zilele de 4, 5, 8 și 9 iulie.

PROGRAM:

4 iulie – MagiComedie – iUmor – Final Four

Un show care ii aduce pe aceeași scenă pe primii patru clasați la celebra emisiune iUmor:

Vlad Grigorescu – Mentalist-Magician, unul dintre cei mai buni entertaineri din Romania (locul II la Românii au Talent în 2014 și locul I la iUmor în 2016).

Gabriel Gherghe – Stand-up Comedian, câștigător al Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy în 2015, locul III la iUmor în 2016. Este cel mai bine cotat comediant din noua generație.

Paul Lungu – Mentalist-Magician, cu un umor fin și o tehnică inegalabilă. Paul Lungu este unul dintre cei mai apreciați artiști din acest segment de entertainment. Locul II la iUmor în 2016 și finalist la Românii au Talent în 2015.

George Tănase – Comediant – Mihai Bendeac, despre George Tănase în finala iUmor: „Stau să mă gândesc dacă ești la fel de talentat, sau mai talentat decât mine”. Cu un stil asemănător cu al lui Bendeac, George Tănase reprezintă viitorul acestui gen de comedie. Locul 4 la iUmor în 2016.

5 iulie – Micutzu, Natanticu,Teodora și Alex Mocanu

Doi dintre cei mai buni stand-up comedianți de la noi din țară, Micutzu și Natanțicu, însoțiți de doi dintre cei mai buni comedianți din noua generație: Teodora și Alex Mocanu.

 8 iulie – Anisia, Serghei, Raul Gheba și Nae Nicolae

După ce a impresionat juriul de la Românii au Talent în finala de anul acesta și a câștigat datorită popularității și premiul de originalitate votat de public, Anisia pare să fie cel mai în vogă comediant de sex feminin din țară. Împreună cu colegul ei de scenă, Serghei, și Raul Gheba și Nae Nicolae, aduc un val de energie pozitivă ce poate mișca din loc orice public.

9 iulie – Bordea, Mane și Nelu Cortea

Probabil singurul comediant care nu are nevoie de prezentare suplimentară: Cătălin Bordea. Împreuna cu Mane Voicu și Nelu Cortea, doi comedianți foarte talentați, Bordea nu dezamăgește niciodată publicul. Comediantul complet, comediantul perfect, comediantul care poate încheia la nivel maxim această serie de evenimente.

Grădina de Vară se deschide la ora 19:00 în fiecare zi de festival. Evenimentele încep în jurul orei 20:30. Cei care achiziționează bilete VIP sunt rugați să sune pentru rezervarea locurilor la mese la numărul de telefon 0745 689 429.

Biletele pot fi achizitionate de la casieria Sălii Capitol din Timișoara, online pe www.iaBilet.ro si de la locul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.