Trupa HIM revine în România după nouă ani de absență. Show incendiar la Timișoara

HIM-1-300dpi

Trupa HIM revine în România după nouă ani de absență pentru un show incendiar.

Fanii muzicii rock își pot vedea live formația preferată! Celebra trupa finlandeză HIM este așteptată să concerteze la finalul acestei luni la Timișoara. Evenimentul va avea loc pe 31 iulie, în Parcul Rozelor.

Trupa HIM s-a format în 1991, la Helsinki, în componența Ville Valo – voce, Mikko „Linde” Lindström – chitară și bassist Mikko „Migé” Paananen – bass. Lor li s-a alăturat, în prezent, Janne Puurtinen, la clape. HIM a lansat opt albume de studio, ultimul dintre ele, „Tears on Tape”  în 2013.

Municipalitatea a dispus o serie de restricții de circulație, atât pentru pietoni, cât și pentru autoturisme. Astfel, Parcul Rozelor va fi închis pentru oamenii care nu posedă bilet, iar cei care dețin un bilet valid vor putea intra în spațiul de concert începând cu ora 18.00.

Circulația va fi restricționată între orele 10.00 și 23.00 pe străzile Spiru Haret și George Enescu, respectiv pe aleile pietonale adiacente Canalului Bega, pe tronsonul cuprins între str. Michelangelo și str. 20 decembrie 1989. Totodată, circulația rutieră se va închide pe str. Ac. Al. Borza (fostă Trandafirilor) pe data de 31 iulie 2015 între orele 10.00 și 23.00.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro la prețul de 135 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.