VIDEO: CCIAT încheie anul cu succes. Vezi bilanțul proiectelor în 2015

Florica Chirita- director CCIAT

https://www.youtube.com/watch?v=veKgZbuuw2o&feature=youtu.be

CCIAT încheie anul cu succes.Târgurile, expoziţiile sau misiunile economice de succes sunt doar câteva dintre proiectele realizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în 2015.

Valoarea totală a proiectelor este 23.420.000 euro. Acestea au fost organizate atât în ţară cât şi în străinătate. “Am avut o serie de parteneriate externe, de asemenea expoziții în afara țării. Am avut un an plin cu seminarii, 15 la număr. Au participat șase sute de persoane. Am organizat șase expoziții, cam două ediții ale Salonului Industriei Ușoare, Universul Casei Tale și Salonul Mirilor. De asemenea am avut organizate misiuni economice în toată Europa prin organizare de parteneriate de afaceri în Italia, la Florența. Am avut vizitarea expozițiilor la Munchen și multe întâlniri”, a transmis Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

În plus, au fost finalizate cinci mari proiecte, printre care „Made in Banat”, „CASE – Competențe Antreprenoriale Sociale”. “În acest an am finalizat cinci proiecte de suflet. Am încheiat proiectul Made in Banat, care a avut un succes extraordinar și unul care a avut conferința de presă de final, Competențe Anteprenoriale Sociale. Acest proiect a vizat persoanele din grupurile vulnerabile. Suntem prima Cameră din țară care și-a oprit atenția asupra acestor persoane. Am creat 34 de noi locuri de muncă, am înființat șapte structuri sociale”, completează directorul CCIAT.

Pentru 2016, reprezentanții instituției au în plan șapte proiecte transnaţionale care sunt deja depuse și patru proiecte transfrontaliere România-Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here