Florica Chirita- director CCIAT

https://www.youtube.com/watch?v=veKgZbuuw2o&feature=youtu.be

CCIAT încheie anul cu succes.Târgurile, expoziţiile sau misiunile economice de succes sunt doar câteva dintre proiectele realizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în 2015.

Valoarea totală a proiectelor este 23.420.000 euro. Acestea au fost organizate atât în ţară cât şi în străinătate. “Am avut o serie de parteneriate externe, de asemenea expoziții în afara țării. Am avut un an plin cu seminarii, 15 la număr. Au participat șase sute de persoane. Am organizat șase expoziții, cam două ediții ale Salonului Industriei Ușoare, Universul Casei Tale și Salonul Mirilor. De asemenea am avut organizate misiuni economice în toată Europa prin organizare de parteneriate de afaceri în Italia, la Florența. Am avut vizitarea expozițiilor la Munchen și multe întâlniri”, a transmis Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

În plus, au fost finalizate cinci mari proiecte, printre care „Made in Banat”, „CASE – Competențe Antreprenoriale Sociale”. “În acest an am finalizat cinci proiecte de suflet. Am încheiat proiectul Made in Banat, care a avut un succes extraordinar și unul care a avut conferința de presă de final, Competențe Anteprenoriale Sociale. Acest proiect a vizat persoanele din grupurile vulnerabile. Suntem prima Cameră din țară care și-a oprit atenția asupra acestor persoane. Am creat 34 de noi locuri de muncă, am înființat șapte structuri sociale”, completează directorul CCIAT.

Pentru 2016, reprezentanții instituției au în plan șapte proiecte transnaţionale care sunt deja depuse și patru proiecte transfrontaliere România-Serbia.

Articolul precedentPACAT! Romania scapa printre degete o sansa unica de a redeveni campioana mondiala la handbal
Articolul următorAlaiul Colindătorilor a poposit la Consiliul Județean Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.