Wekeendul 19- 20 februarie 2022 va aduce maxime specifice primăverii, semn ca o schimbare semnificativa a vremii este posibila.

Prima zi a weekendului ne pregătește cele mai ridicate temperaturi ale săptămânii 14- 20 februarie 2022. Mai exact, prin Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei nu este exclus să fie atinse maxime de până la 15- 16 grade Celsius. În ceea ce privește restul țării, regimul termic va fi unul decent, cu doar 8- 10 grade Celsius.

Prin sudul Transilvaniei, zonele depresionare și cele montane, ziua de sâmbătă, 19 februarie, nu va aduce mai mult de 5- 6 grade, cu -1 spre -3 grade pe crestele munților.

Ziua de duminică va încheia săptămâna cu maxime de 4- 6 grade Celsius prin Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei. În restul țării, mercurul din termometre nu va indica mai mult de 8- 10, 11 grade Celsius.

O maximă de 13 grade este așteptată duminică prin Banat. Totodată, la poalele munților se vor înregistra în jur de 2- 3 grade Celsius, iar pe creste vor fi resimțite chiar și -3, -5 grade Celsius.

Articolul precedentNeatenţia provoacă victime. Femeie luată pe sus de o maşină, după ce a trecut în grabă strada printr-un loc interzis
Articolul următorSe intrerupe traficul rutier pe o parte din strada Garii timp de un an si jumatate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.