Julio Iglesias, într-un concert extraordinar la Timișoara

julioiglesias

Julio Iglesias le pregătește timisorenilor o mare surpriză. Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reîntoarce în Banat. Julio Iglesias a ales de această dată orașul Timișoara, unde a concertat în urmă cu nouă ani în fața a peste 20.000 de oameni.“Nu există privilegiu mai mare pentru un artist decât acela de a vedea că publicul îți permite să revii”, a declarat Julio Iglesias.

Concertul, organizat de agenția Quantum Media, va avea loc în premieră, într-un cadru de poveste, în Piața Libertății, în data de 15 mai 2016, începând cu orele 18:00. Timișorenii sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment al anului, într-o atmosferă romantică și plină de energie, în compania marelui Julio Iglesias, un idol iubit de oameni din toate colțurile lumii.

După o carieră de mai bine de 45 de ani, artistul internațional Julio Iglesias, aflat în top 10 artiști cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur și platină, își va cuceri audiența, în acompaniamentul orchestrei sale, fiind susținut de trei voci suave feminine.

Cei prezenți vor avea o nouă șansă de a-și asculta și aplauda artistul favorit pentru interpretările live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”, “Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”. Pe langă acestea, publicul din Timișoara va avea ocazia să asculte, în premieră absolută, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist în toamna anului 2015 intitulat “Mexico”.

Biletele se pot achiziționa începând cu 27 ianuarie. Acestea se găsesc atât online, accesând www.julio-iglesias.ro și www.eventim.ro, precum și din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, sau benzinariile OMV.

Prețurile sunt variabile în funcție de categorie, după cum urmează: VIP: 350 Lei;
Categoria I: 295 Lei; Categoria II: 225 Lei; Categoria III: 145 Lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here