România A, victorioasă din nou în fața selecționatei Crawshays Welsh RFC

Echipa România A a învins selecționata galeză Crawshays Welsh RFC cu scorul de 14-7 (0-7), sâmbătă, pe stadionul Ghencea, și în al doilea meci test de rugby dintre cele două echipe. ”Stejarii” se impuseseră miercuri cu scorul de 27-16 (14-11), pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București, intr-un joc in care centrul Timisoarei, Jack Umaga a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.

România A a început meciul cu o formulă care a cuprins jucători lipsiți de experiență, dar oaspeții au dominat prima parte, pe care au încheiat-o în avantaj, după eseul marcat de talonerul Huw Dowden și transformat de Dion Jones, potrivit site-ului Federației Române de Rugby.

Daniel Plai a ratat două lovituri de pedeapsă pentru ”stejari”, care au avut in primul 15, doar un jucator de la Timisoara Saracens, echipa banateana folosind insa in total in cele doua teste 6 sportivi.

În repriza a doua, în urma schimbărilor efectuate de Eugen Apjok și Bogdan Muntean, aspectul jocului s-a schimbat și echipa noastră a revenit în joc.

Julien Onuțu (44) a marcat un prim eseu pentru România A, transformat de Daniel Plai, pentru ca în finalul meciului, ”stejarii” să beneficieze de un eseu de penalizare, transformat de același Daniel Plai.

Cele două teste au fost un bun prilej pentru staff-ul echipei României de a vedea la lucru jucători susceptibili de a fi chemați la lot pentru turneul World Rugby Nations Cup, care se va disputa la București pe Stadionul National Arcul de Triumf între 9 și 18 iunie.

România A: 1. Bogdan Neacșu, 2. Ovidiu Cojocaru, 3. Silviu Suciu, 4. Vlad Rotar, 5. Florian Roșu, 6. Cristian Chirică, 7. Răzvan Ilișescu, 8. Răzvan Ailenei, 9. Alexandru Pălîi, 10. Daniel Plai, 11. Vlăduț Zaharia, 12. Alexandru Bucur, 13. Denis Perju, 14. Fili Lomani, 15. Robert Neagu.

Rezerve: 16. George Tudor, 17. Tudor Butnariu, 18. Alexandru Gordaș, 19. Andrei Diaconu, 20. Ionuț Mureșan, 21. Jack Umaga, 22. George Croitoru, 23. Julien Onuțu, 24. Marian Ispir, 25. Sione Fakaosilea, 26. Luke Samoa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here