Tineri salvați de polițiștii de frontieră de pe Dunăre

Operațiune dificilă de salvare a polițiștilor de frontieră. Doi tineri au fost scoși din Dunăre, după ce au căzut de pe o plută improvizată.

Noaptea trecută poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, pe fluviul Dunărea, în zona portului Moldova-Nouă, două persoane de sex masculin care se aflau pe o plută improvizată, ce plutea în derivă, fiind luată de curenţii apei.

Aflându-se în dificultate, bărbaţii au căzut în apă, unul a reuşit să se agaţe de o geamandură şi celălalt a fost luat de apă, în aval. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit cu două ambarcaţiuni din dotare reuşind să ajungă în timp util la cei doi bărbaţi, pe care i-au recuperat din fluviul Dunărea, transportându-i în siguranţă la mal.

Cei doi tineri, un cetăţean american, în vârstă de 19 ani, aflat în vizită la bunici în România şi unul român, în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului  Caraş-Severin au declarat că au vrut să se plimbe cu pluta improvizată pe fluviul Dunărea, dar din cauza vântului puternic au fost luaţi de curenţi. Tinerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here