Vremea începe să se răcească. Încă nu sunt motive de îngrijorare

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, vremea începe să se răcească în mai multe zone ale țării, iar temperaturile se vor apropria de cele normale ale acestei perioade din an.

Vremea continuă să se răcească și în regiunile din jumătatea sud-estică a țării, iar temperaturile se vor apropia de cele normale ale lunii octombrie. Cerul se va menține mai mult variabil, cu unele înnorări în sud și sud-est, unde local și temporar se vor înregistra precipitații de scurtă durată. Vom avea parte de averse mixte și la munte, la altitudini mari în cea de-a doua parte a zilei, iar pe arii restrânse, în sud-est cantitățile de apă vor depăși 10 – 15 litri pe metru pătrat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei la munte, în mod special pe creste. Temperaturile maxime se vor situa între 13 – 19 grade Celsius, iar cele minime vor atinge -1 – 11 grade Celsius.

În Vest, cerul va fi variabil, sunt șanse mici de ploaie însă mercurul din termometru va scădea simțitor față de ziua de vineri. În Timișoara sunt așteptate 14 grade, mai puțin cu 4, 5 grade față de ziua precedenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here