Fițe de primar! Obrazul gros se ține doar cu scumpeturi. Ultimele achiziții făcut de edilul din Lugoj

Vorbe multe, fapte puține! Însă cumpărături fără număr făcute de primarul Lugojului. Faptul că este certat cu legea și bunul simț nu îl deranjează pe Claudiu Alexandru Buciu să facă achizții pentru propriul confort.

CITEȘTE ȘI: Lugojul are un primar turnător, plimbăreţ şi habarnist!

Lugojeanul.ro anunță că Primăria Lugoj plătește aproape 35.000 de lei pe 105 metri pătrați de parchet confecționat din stejar, adică în jur de 330 de lei pe metrul pătrat. Este cel mai scump parchet dacă este să comparăm prețurile magazinului care va furniza parchetul, cu sediul social în satul Pogănești, față de cele de la Dedeman, de exemplu.

Conform licitației de pe SEAP, în preț sunt incluse și montajul și transportul. Parchetul este multistrat și uleiat, venind cu 12 luni de garanție pentru beneficiar. Nu este prima achiziție mai neconvențională pe care primăria a făcut-o în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: Primăria Lugoj plătește 55.000 de lei pentru un studiu, pentru viitorul serviciu de transport public al orașului!

Acum câteva luni, aproape 100.000 de lei au fost cheltuiți pe mobilier pentru cele două birouri, ale edilului șef și respectiv viceprimarului orașului de pe Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here