Horia Bugarin, pus la colt in sedinta Consiliului Local

Gazeta din Vest, Sindicatul Liber al Salariatilor din Primaria Timisoara, consilieri locali si angajati si beneficiari ai Centrului de zi din Dumbravita au reusit sa opreasca o ilegalitate pe care Horia Bugarin a vrut sa o comita.

Mai exact, edilul din comuna de langa Padurea Verde a initiat un proiect de hotarare prin care se dorea inchiderea Centrului de Zi de la Dumbravita. In momentul in care a fost tras de maneca si i s-a atras atentia ca este gata sa comita o „nefacuta” Horia Bugarin si-a retras propriul proiect de pe ordinea de zi, nedorind insa sa se insiste pe acest fapt. Lucru care nu s-a intamplat…

Vazand ca este contrat din toate partile si ii fuge pamantul de sub picioare, acelasi edil a spus ca acest proiect o sa fie in dezbatere publica si discutia trebuie incheiata aici. Cei aproximativ 30 de parinti dar si educatori nu au fost de acord si au vrut sa isi spuna pasul. Presedintele de sedinta Alina Sperlea le-a dat dreptul la cuvant iar oamenii aproape plangand si-au spus oful.

In timpul discutiilor Horia Bugarin a declarat sus si tare ca a renuntat la banii europeni care erau destinati acestui centru si din cauza copiilor romi care trebuiau sa fie prezenti atat la centru cat si la cresa. Dandu-si seama de gafa monumentala comisa Horia Bugarin a incercat sa dreaga busuiocul, dar era deja tarziu, el fiind din nou pus la punct de educatoarele care i-au atras atentia ca vorbeste aiurea. In plus, educatoarelor li s-a transmis de catre sefa centrului, Alina Lozici, cea care se intelege de minune cu Bugarin, sa isi caute alte locuri de munca… Aproape cu lacrimi in ochi, o educatoare a povestit cosmarul prin care a trecut in ultimul timp, datorita incertitudinilor privind Centrul si a declaratiilor si postarilor primarului, in legatura cu inchiderea acestuia.

Gazeta din Vest a dezvaluit in premiera faptul ca edilul din Dumbravita a renuntat la o finantare de 2 milioane de euro care viza exact centrul pe care Horia Bugarin doreste cu disperare sa il inchida. Chiar daca proiectul a fost retras de pe ordinea de zi discutiile pe marginea lui au durat peste o ora si jumatate timp in care pe alocuri Horia Bugarin a ramas fara glas.

Despre alte manevre a primarului care nu respecta legea, asta si pentru ca nu o cunoaste, puteti citi, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.