Una zice, alta face! Primarul Lugojului s-a plâns că un local nu are autorizație, după care chiar el a semnat că totul este în regulă

Primarul Lugojului și-a pus din nou lumea în cap cu ocazia deschiderii unui celebru fast-food. Lugojenii au dat iama la restaurantul deschis în centrul municipiului, dar Buciu a înfierat asistența spunând în urmă cu doar câteva zile că localul nu are nicio autoizație din partea Primăriei. Deloc surprinzător, chiar ieri edilul a semnat actele care certifică faptul că totul este în regulă.

CITIȚI ȘI: Primarul „turnător” pregăteşte un tun de milioane de euro!

Buciu acuza pe o rețea de socializare faptul că restaurantul nu are aviz DSV și era supărat pe oamenii care au luat cu asalt localul, în condițiile în care Primăria nu și-a dat acordul. „Unii s-au obișnuit să-și creeze avantaje prin corupție. Nu mai merge. Toți trebuie să avem șanse egale. Dacă nu vă place, practicați-vă obiceiurile în altă parte! Eu nu voi permite ca tinerii și copiii noștri să crească cu credința că încălcarea legii e cheia succesului în viață”, își arăta calitatea de super-justițiar primarul. Iată că nu au trecut nici 3 zile de la scripturi și sunt acte care dovedesc că Primăria, sub semătura primarului a avizat totuși ca localul să fie „autorizat”.

De la vorbe la fapte, acesta amenința cu multe amenzi, e cale lungă și astfel s-a demonstrat că Buciu nu a semănat altceva decât o furtună, într-un pahar cu apă.

CITIȚI ȘI: Primarul turnator facut knockout de Calin Dobra!

Restaurantul are astfel toate autorizațiile și este unul dintre locurile de alimentație publică cu cel mai ridicat grad de siguranță pentru consumatori, Buciu nefăcând altceva decât să se bage aiurea în seamă.

sursa foto: lugojinfo.ro

1 COMENTARIU

  1. Mai uita-te si ce scrie cu pixul la data aprobării, 24.08
    2021
    Nu una zice primarul si alta face, ce a zis a si facut. Au dus actele restante, au primit aprobarea. Simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here